Doriti sa aderati ? Aflati mai multe aici

Cum pot deveni Francmason

???? (POZE CU NOI) ????

Calatoria pentru a deveni Francmason (un Om mai bun), necesita trecerea prin trei etape: Ucenic Francmason la mometul initierii, Calfa si Maestru Francmason. Parcurgerea fiecarei etape este marcata de un ritual special. Aceasta calatorie se identifica cu trairile si meritele personale si are o durata obisnuita de unul sau doi ani.

Sunt eligibil ?
Orice barbat cu varsta de peste 21 de ani, poate adera din proprie convingere indifirent de statul financiar, apartenenta etnica, convingerile politice sau religie. Orice barbat student, cu varsta de peste 18 ani poate adera cu conditia de a fi fiul unui Francmason. Cu toate acestea o conditie obligatorie este si credinta in Divinitate, denumita generic “Marele Arhitect Al Universului”.

Cum procedez pentru a deveni Francmason ?
Pentru a va putea pune in legatura cu Loja care se potriveste intereselor dumneavoastra, este necesara o cerere de exprimare a intentiei si sperantei de a deveni membru in Ordinul Masonic in cadrul ” Marii Loji Regulare a Romaniei”. Procedura pentru a deveni candidat in vederea obtinerii statului de Francmason, necesita o solicitare din partea dumneavoastra ce se va transmite prin e-mail la adresa:
candidati@mlrr.eu. Toate detaliile legate de etapele necesare pentru a deveni Francmason o sa fie trimise dupa primirea cererii de aderare.

???? Putem sa incarcam la acesta sectiune un formular care sa fie completat de candidati ????

SUNT INTERESAT SA DEVIN FRANCMASON